Woordje van de voorzitter

Beste leden

Het jaar 2018 is nu al een tijdje bezig en een nieuw fietsseizoen staat wederom voor de deur. Dit belet ons echter niet om toch nog eens over onze schouder naar het voorbije jaar terug te blikken.

Gestart zijn we met onze allereerste Winter-MTB die meteen een groot succes werd. De Avanti-rally en VTT evenaarde dan weer het succes van het jaar daarvoor. Onze andere ritten zoals de Duchenne-rit en de Lambiktochten vielen ook bij velen in de smaak. Dan spreken we natuurlijk nog niet over de wekelijkse clubritten waar jullie week na week steeds met groot enthousiasme aan deelnamen. Buiten enkele kleine valpartijen die enkel wat blauwe plekken en schrammen opleverden hebben we hier niets dan positief meegemaakt.

Het hoogtepunt van vorig jaar was natuurlijk wel het weekend in de Panne. Hier hebben we als club en vooral de deelnemers hun grenzen verlegd op vlak van inspanning maar ook op vlak van ontspanning. Een vervolg aan dit weekend vond plaats in de Ardennen op het MTB-weekend. Ook hier nam inspanning en ontspanning de bovenhand.

Of onze nieuwe clubkledij invloed gehad heeft op de goede en sportieve sfeer in de groep laat ik hier volledig buiten.

Genoeg over het voorbije jaar, laat ons nu alle energie maar in dit jaar steken. Onze jaarlijkse evenementen vinden natuurlijk ook dit jaar weer plaats. Het weekendje naar Lanaken zou weer één van onze uitschieters kunnen worden. Ook het MTB-weekend staat terug op het programma. Het wekelijkse programma ziet er ook weer veel belovend uit met verscheidene dagtochten voor alle niveau’s.

Clubkampioenschap, clubfeest, BBQ, ……. alles vinden we ook dit jaar weer terug in het programma.

Zoals jullie hierboven reeds gelezen hebben, is onze club een zeer actieve club. Al deze
activiteiten die we steeds jaar na jaar op poot zetten, kunnen we natuurlijk niet waarmaken zonder hulp van velen. In eerste instantie wil ik langs deze weg zeker al onze bestuursleden bedanken voor hun inzet. Maar zeker niet minder belangrijk is jullie inzet als leden bij al deze evenementen. Steeds kunnen we op heel veel helpende handen rekenen. Is het niet al tappend in een tent op feest-of Kerstmarkt, dan is het wel al fietsend om pijlen uit te zetten of nog de één of andere taak uit te voeren. Zonder jullie allen zouden we als club wel wat minder op de kaart staan.

Het laatste woord is aan jullie. Indien jullie suggesties hebben of andere opmerkingen, laat het niet aan jullie hart komen maar vertel ze gerust aan mij of één van de bestuursleden.

Sportieve groeten,
Gerrit.