Woordje van de voorzitter

Beste leden,

Sinds onze laatste rit, vorig jaar in oktober, is er al een hele tijd verstreken. Sommigen hebben aan hun winterconditie gewerkt op de weg, anderen in het veld, nog anderen op een fitnesstoestel, maar de meesten hebben hun lichaam en fiets in de winter een beetje rust gegund.

Het is daarom tijd voor het nieuwe fietsseizoen.

Toch hebben we deze winter ook als club nog het één en ander op sportief vlak verwezenlijkt. Zo was er de derde editie van de Blijf Jong-VTT, alsook onze avond-MTB-rit. Beiden waren een groot succes. Op onze VTT hadden we zelfs een record aan inschrijvingen: 638 MTB-ers namen deel aan onze rit.

Langs deze weg nog eens bedankt aan allen die hiervoor geholpen hebben.

Voor de zondag- en dagritten hebben we wederom veel respons van de leden gekregen om ook hiervoor een gevarieerd programma te kunnen aanbieden. Er staan ook voor elke groep mooie dagtochten gepland dit jaar.

Dit jaar staat er ook weer een buitenlands fietsweekend op het programma. Winterberg in Duitsland is de plaats waar we weer als hechte groep naartoe trekken om onze stalen rossen tot het uiterste te drijven.

Voorts volgt er natuurlijk ook de Avanti-Classic en -VTT, waar we met de hulp van jullie weer een waar succes van willen maken, zoals de voorbije edities.

Buiten al onze sportieve uitdagingen, zijn er natuurlijk ook de barbecue en het clubfeest verder in het jaar. Ook de avondmarkt en kerstmarkt staan weer op het programma.

Met onze huidige bestuursploeg zijn we nu al enkele jaren bezig, en ik moet zeggen dat iedereen hierin zijn taken voortreffelijk uitvoert. Niet iedereen heeft zicht op wat er allemaal bij komt kijken om tijdens onze activiteiten alles in goede banen te leiden.

Natuurlijk staan de leden van het bestuur steeds paraat om jullie vragen en bedenkingen te beantwoorden. Dit mag zowel positieve als negatieve feedback zijn. Men leert immers veel uit zijn fouten.

Ook onze sponsors zijn een belangrijke schakel in de werking van de club. Dankzij hen kunnen we ons al eens een extraatje permitteren. 5-jaarlijks nieuwe kledij, mouwstukken en wie weet wat we dit jaar weer extra kunnen aanbieden.

Ik wil mijn woordje eindigen met grote dank aan diegenen die zich voor al onze activiteiten ingezet hebben. Steeds zie ik wat een hechte en plezante groep we hebben om van dit alles iets leuks te maken.

Met sportieve groeten,

Gerrit