Woordje van de voorzitter

Beste leden,

Het fietsseizoen 2020 is al een tijdje bezig maar het is er geen om veel over te kunnen vertellen. We waren nog maar goed en wel begonnen na de fietsenwijding toen we door de gekende redenen snel werden teruggeslagen tot soloritten of fietsen in een een kleine bubbel. Zowel jullie, als leden, en wij, als bestuur, vroegen vroegen zich af hoe het dit jaar verder moest.

Via onze nieuwsbrieven probeerden we jullie toch op de hoogte te houden van de situatie.

Toen we eindelijk groen licht kregen om terug in groep te fietsen zijn we dan gestart met onze normale zondagse ritten. Zowel de mountainbike als de koersfiets kon weer van stal gehaald worden om samen te rijden. De geplande VWB-ritten mochten nog steeds niet georganiseerd worden, maar de club had hiervoor genoeg alternatieven.

Door deze maatregelen is onze jaarlijkse Avanti-Classic en -VTT in mei niet doorgegaan. Ook het geplande fietsweekend in Blankenberge zagen we aan onze neus passeren. Maar geen nood, deze clubuitstap wordt natuurlijk volgend jaar in het hemelvaartweekend volledig goedgemaakt.

De enige activiteit die we wel konden doen was onze corona foto-challenge. Op de site werden vele mooie en ook wel doordachte foto’s geplaatst. De winnaars zijn reeds on-line verkozen. 

We hebben ondertussen de draad aangaande onze wekelijkse fietstochten en MTB-ritten weer volledig kunnen opnemen. Er zijn zelfs al enkele dagritten gepland zodat we terug onze familiale groepsgeest verder kunnen beleven.

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken voor het begrip tijdens deze periode en hopelijk kunnen we weer gewoon verder fietsen met de zon in ons gezicht en de wind in onze rug. Zijn er nog vragen of bedenkingen, wij, als bestuur, staan natuurlijk steeds klaar om op jullie grieven te antwoorden.

Sportieve fietsgroeten,

Gerrit