Woordje van de voorzitter

Beste leden,

Het dagelijkse leven begint stilaan weer een normale vorm aan te nemen. Ook in de club wordt dit zeer zichtbaar. We moesten het jaar starten met groepjes van 4, die later naar 10 gebracht werden. Nu mogen we al weer in volle formatie aan de bak. Zelfs een drankje achteraf is weer mogelijk.


Deze versoepelingen hebben we dan ook niet aan ons laten voorbijgaan. De fietswijding heeft plaatsgevonden en er staan zelfs weer dagritten op het programma. Ook onze BBQ gaat door op de geplande datum.

Het reservatiesysteem, dat door Peter op poten is gezet en steeds week na week wordt aangepast, is bij ieder van ons al zeer goed ingeburgerd. Dit gaat wel nog even zo blijven. Alsook vertrekken op de markt verandert voorlopig niet. Veranderingen worden steeds vermeld via de nieuwsbrief.

Een heikel puntje, de laatste weken, is de gemiddelde snelheid van bepaalde groepen. Het is moeilijk om hier een echt vast getal op te plakken. Veel is afhankelijk van de weersomstandigheden en van de deelnemers op het moment zelf. Ik denk wel dat we hier als volwassen mensen mee kunnen omgaan en we altijd wel tot een compromis kunnen komen. Dat moet zeker lukken!

Het bestuur van de club heeft ook een kleine verandering ondergaan. Christine heeft beslist om het bestuur te verlaten. Zij is diegene die jullie wel al eens een kaartje stuurde bij ziekte of kwetsuur. Ook voor de kledij kon je steeds bij haar terecht. Verder heeft Chris zich steeds ingezet bij onze verschillende organisaties. Langs deze weg, alvast al veel dank voor je inzet Chris. Een waardige opvolgster hebben we gevonden in Leen. Zij zal het bestuur komen versterken. Zoals jullie weten kunnen jullie steeds met vragen en opmerkingen terecht bij onze bestuursleden.

Dan rest mij nog enkel jullie een zonnige fietszomer toe te wensen en zoals er iemand uit de club steeds zegt: “tot in den katsjoen bocht”.

Sportieve groeten,

Gerrit